Vad är och vilka är föräldrar till Unreal Tournament 2003-4 och 2007?

UT 2003 har verkligen mått bra av kompanjonskapet mellan dessa företag som utnyttjat Unreal motorn från Epic och djupet tillsammans med designen från (DE). Dessa två har nu lyckats och levererar den ultimata sport och stridskänlsan i spelet.
Jag började spela Unreal Tournament för några år sedan, så när UT2003 och senast UT2004 skulle släppas till försäljning var jag en bland de första i kön!! ? och tro mig, jag blev inte besviken!
Jaap, har testat andra spel med liknande story och spelsätt men nääp!! Unreal Tournament är min enda favorit bland pc spelen ute på nätet !

Vad som verkligen skiljer och gör UT bättre än andra spel är all den tid som folk lägger ner på att framställa nya vapen, nya banor och olika mods som förändrar spelet och för det framåt. Inte att förglömma alla som frivilligt utrustar en server i sitt eget hem så att man kan besöka dem. ” Fragga” dem (döda i spelet) eller (alltför vanligt) bli ”fraggad” av dem i någon av deras egna eller andras banor :)

Senaste versionen av UT innehåller massor med nytt, delar som mer eller mindre togs fram av spelare under 2003 versionen, en stor nyhet att kunna skrika eller prata och höra de andra spelarna via mic/högtalare. Sista versionen är på gång ut till marknaden och
har beteckningen 2007.

Försöker du hitta mig där ute på UT servrarna? Lägg in mitt namn på din buddy listan i menyn: [LXY]Nuc'Em.

Vad LXY står för? Ta bara en tur på vår clansida så får du veta mer!

För länge sedan började jag och min sambo [LXY]Nuc'Emma spela "invasion" på Sunshine's och Maniak's server, de två är ett par från Holland, trevliga och hjälpsamma. Om du tar dessa två, lägger till några spelare från länderna omkring Holland, några svenska spelare som [LXY]Kotty och [LXY]Flash plus [LXY]Antti och toppar det hela med ett stort gäng från England (mestadels från Yorkshire) och några från resten av Europa tja...då har du en clan som trivs bra med Invasion, Last Man Standing och Capture the flag

Vi spelar i två servar, en av dem ligger i Holland: [LXY]Maniak & Sunshine

och den andra ligger här i Sverige:
[LXY]-=Custom Instagib CTF - INVServer där i spelar mest TAM men även andra speltyper såsom CTF mm, ip nummer kandu hämta på www.lxyclan.com eftersom den ändras då och då.

En av spelarna du kan stöta på i LXY, är Apoptoid :http://www.apoptoid.de

Han är även en mycket duktig skin och bantillverkare för UT-2k4.
Hög kvalité på både skins och banor av honom finns där ute att ladda ned, så gör ett besök på
hans webbsida. Ha inte för bråttom, hoppa inte över introt, värt sin tid ! :)

En av mina favoriter just nu medans våran server är nere är TDC TAM freon servern. Massor med trevliga spelare (dom flesta i min egen ålder) från både Holland, sverige och andra länder.

 

Ta en titt på deras forum och besök servern, quadjump och freon mode gör spelet intesivt och roligt!

 

Detta är hemmet för FFM clan, där i spelas det DM och TAM i högt tempo. Klanen är bildad av tre fd RSC medlemmar och tempot är högt!

     
   
   

 

Detta är en server där VCTF står högst på listan. Massor med trevlig svenska spelare men även från andra länder.

Detta är hemmet fr MPC servers. Namnet X-files har du säkert redna sett i samband med banor till Ut2004 Han o hans fru Canadian Bitch

har tre servrar igång. Sniping och Jalbreak är vad som spelas där.

   
 
 
     

 

 

En av mina gamla favoriter i förra versionen av UT:

De har nu en server för nya senaste versionen, 2004, och deras logga till både nya och gamla är tillverkad av mig på beställning :