Hmm....Det är ju brukligt i liknande sammanhang att presentera sig själv och ens hemsida först.

Hmm.... Det är ju brukligt i liknande sammanhang att presentera sig själv och ens hemsida först. Så motvilligt gör jag (Nuc'Em) det, motvilligt eftersom jag inte tycker om att prata om mig själv. Född i Grekland 1962, uppväxt i Norrland och just nu bosatt utanför Nyköping, litet ställe som heter Hacketorp.
Mellan Norrland (Ängesbyn) och södra Sverige/Nyköping så har jag hunnit med lite av varje, jobbat utomlands (U.S.A., Miami och SLC) med datorer, vapen, och inom reklam och som snickare här i Sverige och Norge. Men det viktigaste är att jag blev far till två av världens bästa barn :) en dotter Emily och en son Alexander plus styvfar till en helig Birma som lystrar (ibland eller sällan) till namnet Rosie.
Ann, en sjuksköterska som under UT matcherna lystrar till namnet Nuc’Emma är också en nyhet för mig sedan jag flyttade till Nyköping, hon och katten Rosie är resterande medlemmar av ligan hemmavid! Har ofta haft tur med mina jobb, fritidsintressen och jobb har gått hand i hand, Vapen, (vapenreparationer, vapenbygge, tävlingsskytte, handladdning av egna patroner) och datorer, (grafisk bearbetning och databaser) Andra intresse utöver redan nämnda? har några cert i dykning och när jag inte befinner mig i djupet så titta på uppåt så kanske jag hänger under en paragliding skärm :)
Om namnet Nuc'Em... det är namnet jag använder ute på nätet när jag spelar Unreal Tournament. Kommer från en förvanskning av Nuke them all.. and let their Gods sort 'em out.....
Så.. bläddra igenom mina sidor och se efter om du hittar nåt du tycker om, har du förslag på ändringar, helst då förbättringar :) skriv en rad till mig.

 

Nuc'Em Alexander Ann Emily Rosie
NucEm Alexander Ann Rosie